Planning en informatie

We zijn bijna zover ! De lang verwachte opleveringen kunnen beginnen.

Op dit moment zijn we op diverse plekken in de buurt bezig met kleine herstellingen. Zo laten we steenstrips net wat beter en netter aansluiten rondom kozijnen. Dat is incidenteel en al weer bijna klaar. Daarnaast loopt er ook een werknemer van SWI (een van onze aannemers) met een ladder rond die de vensterbanken netjes aan de zijkanten afkit.

Nog niet zo lang geleden zijn alle nieuwe huisaansluitingen door Liander aangebracht. Dus eindelijk konden ook de zonnepanelen overal aangezet worden. We zijn nu bezig te controleren of bij iedereen alles werkt en de lampjes groen branden. Heeft u nog rode lampjes in het kastje voor de zonnepanelen, laat het ons weten.

Nadat de laatste controles en werkzaamheden zijn gedaan gaan we opleveren. We maken een afspraak met u als bewoner voor een controle op alle werkzaamheden. We kijken of alles naar behoren is gedaan en afgewerkt. Ook krijgt de woning een nieuw energielabel.

We hebben in 2020 de huurverhoging niet in laten gaan omdat de zonnepanelen (waarmee u ook weer geld terugverdiend) nog niet overal aanstonden. Nu alles straks klaar is gaat de huurverhoging in en zullen we de stroom van de zonnepanelen verrekenen in de servicekosten. Uiteraard laten we iedereen per brief weten hoe en wanneer.

Planning status update van 21 april 2021

We zijn begonnen aan het laatste plan, deelplan 16. De vleermuizen zijn uitgevlogen. 

statusplanning april 2021

 

kaart verduurzaming WOV mei 2020