Verduurzaming 72 woningen Burgemeestersbuurt

Logo verduurzaming WOVDe WOV is begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de verduurzaming van de woningen in de Burgemeestersbuurt. 

Burgm. Bratstraat

2 t/m. 20

Burgm. Van Leeuwenstraat

17 t/m. 29

Burgm. Van Leeuwenstraat

2 t/m. 24

Burgm Swartstraat

1 t/m. 13

Posthoornstraat

10 t/m. 20

Starstraat

1 t/m. 19

Starstraat

2 t/m. 14

Hoopstraat

1 t/m. 19

Leertouwerstraat

1 t/m. 5

Na de verduurzaming in de Doktersbuurt (107) woningen is het nu de beurt aan 72 woningen (van complex 5) in de Burgemeestersbuurt. 

We beginnen met huisbezoeken (opnames) zodat we een goed beeld krijgen van de woningen en van uw woonsituatie. Dat geeft ons belangrijke informatie voor de plannen en die plannen bespreken we weer met alle bewoners op een bewonersavond. Ook zullen we deze keer een bewonerscomissie oprichten met bewoners uit de buurt.

Huisbezoeken en brief

U krijgt begin september eerst een bewonersbrief van de WOV en de NHDA (onze aannemercombinatie) die de huisbezoeken aankondigt. Sonja Ruiter (uitvoerder communicatie) van de NHDA komt binnenkort bij u langs om deze huisbezoeken te doen. 

Besluitvorming

Op basis van informatie uit de buurt, de gegevens van de NHDA (plan, scenario en kosten) zal er door de WOV nog een formeel besluit worden genomen over de voortgang van het project.

Meer informatie

Binnenkort zullen we hier, bij de projecten, alle informatie opnemen over de nieuwe ronde verduurzaming.