Hartekreet van de Adviesraad 

Hartekreet van de Adviesraad

Hartekreet van de Adviesraad

Wij zijn hard op zoek naar nieuwe enthousiaste leden voor de Adviesraad.

De Adviesraad vertegenwoordigt alle leden van de WOV, dus om lid te worden behoef je geen huurder te zijn. De Adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het Bestuur en de RVC ten aanzien van beleid en de activiteiten van WOV en kijkt zo voor de leden mee over de schouders van de bestuurders.

De leden worden benoemd door de ALV. Het reglement van de Adviesraad is te vinden op de website.

Wij vergaderen ongeveer 10x per jaar en daarnaast enkele malen met het bestuur. De vergaderingen vinden plaats op de locatie van WOV in de avonduren en duren gemiddeld 2 uur. De vergaderingen vergen wel voorbereidingstijd. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met Eveline van Parreren (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met Wiebe Oudeboon (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

OVER ONS

WOV

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Klachten (Technische Dienst): Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 10.00 uur Tel: 075-684 4524 Email: td@wov.nl (Uitgezonderd Feestdagen)

Bezoek ons kantoor

Jacob Corneliszstraat 5
1511BM Oostzaan

075-684 5215

2021 wov.nl. All Rights Reserved.